Om oss

ASK Bygg står för Ansvar-Service-Kvalitét, och sedan starten 2009 har vi alltid gjort vårt yttersta för att leva upp till den devisen.

Om man kan utföra ett byggnadsarbete med kunden i centrum så blir inte bara kunden nöjd, utan även vi som utför arbetet känner tillfredsställelse över att man lyckats med sin uppgift.

Tack vare våra yrkeskunniga medarbetare så har vi samlat på oss ett antal nöjda kunder som vi har kunnat fortsätta att sammarbeta med under åren. Vårt kontor är beläget i Björknäs med utsikt över det natursköna Skurusundet.

Vad gör ett byggprojekt lyckat?

Förutom att man lyckas rent byggnadsmässigt, så har vi väl förstått att kunden uppskattar när tidsplanen hålls. Det är mycket sällan som vi inte har utfört ett arbete på utlovad tid. I och med att många renoveringsarbeten ses som mycket störande för de boende så blir varje extra dag en ovälkommen överraskning för de boende.

Ett skrivet avtal minskar inte bara risken för missförstånd, utan gör också att bägge sidor kan känna sig trygga – det man har kommit överrens om fins på papper.

För att ett bra utfört arbete skall hålla med åren så krävs det också att materialet är av hög kvalitét, det man kan spara in genom att sänka kvalitén riskerar man att få betala med ränta efter en tid.