Badrumsrenovering Nacka

Välkommen till ASK Bygg!

Din renoveringsexpert

Om du letar efter ett företag som erbjuder hjälp med badrumsrenovering i Nacka, då har du kommit rätt! ASK Bygg står för Ansvar-Service-Kvalitet, och sedan 2009 har vi alltid gjort vårt bästa för att leva upp till namnet. Tack vare våra yrkeskunniga hantverkare har vi många nöjda kunder och kvalitativa arbeten bakom oss. Vi kan åta oss de flesta slags renoveringar, däribland badrumsrenovering. Är du en privatperson kan du oftast få göra rotavdrag, ett avdrag som du kan läsa mer om på Skatteverkets hemsida.
Tveka inte på att kontakta oss för frågor och funderingar.

Badrumsrenovering Nacka

Vi lägger mycket fokus på service under arbetets gång, därför jobbar vi på ASK Bygg mycket med kommunikation innan, under och efter arbetet för att du som kund ska få bästa möjliga resultat. Det är mycket sällan som vi inte har utfört ett arbete på utlovad tid. Behöver du hjälp med din badrumsrenovering är vi därför ett tryggt val av företag. Med vårt arbete är vi aktiva i bland annat Nacka.

Kvalitet

Att jobba med kvalitet kräver också att materialet är i hög standard, därför jobbar vi med material som enbart är prima. Vi vill att du som kund ska uppleva, att till exempel ett utomhusbygge, kan stå sig genom många vintrar i det kalla landskapet.

VÅRA TJÄNSTER

ASK Bygg

PAVILJONGVÄGEN 22, 132 40 Saltsjö-Boo
Badrumsrenovering Nacka
070-601 43 27